Aula itinerant – “Art i Mite. Els déus del Prado” Caixa Fòrum de Girona 15-6-2022

aulesgirona@gmail.com   16 de juny de 2022   Comentaris tancats a Aula itinerant – “Art i Mite. Els déus del Prado” Caixa Fòrum de Girona 15-6-2022

Un nombrós grup d’alumnes de les Aules es van aplegar a Caixa Fòrum de Girona per visitar l’exposició “Art i Mite, els déus del Prado” mitjançant una visita guiada en la qual se’ns va explicar amb molta cura de detalls el que anàvem veient.

Aquesta  exposició “Art i mite. Els déus del Prado” recull  una selecció d’obres integrants del  Museu Nacional del Prado de Madrid. Amb pintures, escultures i medalles –datades entre el segle I aC i el final del segle XVIII– s’exhibeix una visió  força àmplia sobre la mitologia clàssica a través de l’art.

Magnífica exposició que va agradar molt a tots els que hi vam assistir. No podem publicar una mostra de les obres visitades perquè no estava permès fer fotos.

20220615_175731

Caixa Forum grup