Homenatge a Florencio Calderón

aulesgirona@gmail.com   20 de desembre de 2018   Comentaris tancats a Homenatge a Florencio Calderón

El dia 18 de desembre de 2018, últim dia de conferencies del primer trimestre del curs 20018-2019 va ser el dia triat per retre homenatge a Florencio Calderón Aparicio, el primer alumne centenari de les Aules a les quals acudeix amb absoluta regularitat.

Amb la sala plena com és habitual i abans de iniciar la conferencia, el president va anunciar que entre els alumnes teníem la satisfacció de comptar amb un company centenari, i que la Junta havia decidit retre-li un homenatge i fer-li entrega d’una placa per recordar aquest fet que omplia  de satisfacció a tothom  i posava en evidencia que l’assistència a les Aules es plenament profitosa, satisfactòria y… saludable.

Amb molta emoció i  sota el ressò dels aplaudiment de tots els assistents, Florencio Calderón va rebre una placa conmemorativa de mans del president, i la seva esposa un detall floral de mans de la secretaria. Florencio va agrair aquesta distinció i va manifestar la seva il.lusió de poder retrobar-nos cada setmana.

Felicitem de tot cor a Florencio Calderón i a la seva senyora, desitjant poder comptar amb la seva presencia durant molts anys més.