Aula itinerant: Besalú i Olot 28-3-2023

aulesgirona@gmail.com   31 de març de 2023   Comentaris tancats a Aula itinerant: Besalú i Olot 28-3-2023

El dia 28 de març de 2023, un nombrós grup de les Aules van fer una excursió visitant Besalú i mes tard  a Olot.

A Besalú es va gaudir d’una passejada lliure disfrutant tothom de visitar aquesta bonica vila medieval.

Més tard vàrem anar a buscar el trenet d’Olot, una reproducció de l’antic tren que anava d’Olot a Girona que ens va passejar mentre veiem una vista panoràmica dels volcans de Martinyà, el Pomareda, el Torn i el Croscat.

Després de dinar vam accedir a l’Espai Cràter on vam veure, amb una visita guiada, una exposició sobre vulcanisme, una mostra interactiva que permet aprendre sobre volcans des de l’interior d’un volcà. Una visita molt interessant i una sortida molt completa.