Aul.la itinerant a Montserrat 1-6-2023

aulesgirona@gmail.com   6 de maig de 2023   Comentaris tancats a Aul.la itinerant a Montserrat 1-6-2023

En aquesta Aula Itinerant del 1 de juny de 2023 hi han participat 50 persones, la majoria alumnes de les Aules. Hem sortit de Girona amb puntualitat britànica a les 7,30 h i hem arribat a Montserrat a les 9,15 h. Després d’esmorzar al Self Service ens hem concentrat a fora on ha vingut a donar-nos la benvinguda el pare prior Bernat Juliol. Tot seguit, i dividits en dos grups, hem fet una visita guiada passejant per les sales del Museu de l’Abadia de Montserrat que el configuren diverses col·leccions que en aquest moment estan totes ubicades en el mateix edifici . Seguidament hem acabat a la Basílica on hem gaudit del cant del Virolai per l’Escolania. Tot seguit hem disposat  d’un espai de temps lliure fins l’hora de dinar, que ha estat molt correcte, i a les 17 h. hem iniciat la tornada cap a Girona. El temps ens ha respectat doncs només ha plogut mentre dinàvem.

—————————————————————————————————————-

La Junta de les Aules està preparant una Aula Itinerant pel dia 1 de juny de 2023 durant la qual es visitarà el Monestir de Montserrat d’acord amb el programa que publiquem seguidament.

Montserrat