Cloenda del curs 2019 – 2020

aulesgirona@gmail.com   26 de maig de 2020   Comentaris tancats a Cloenda del curs 2019 – 2020

Girona, 20 de maig del 2020

Benvolguts alumnes:

Des del confinament necessari i des de la tristesa en haver-nos vist obligats a interrompre el curs en un tercer trimestre, ara ens dirigim a l’alumnat per a formalitzar el que ja era previsible, és a dir, la suspensió definitiva del curs 2019-20. Un curs que s’acabava amb una cloenda que com sempre volíem que fos el colofó a un any brillant i en la que aprofitàvem per felicitar-nos mútuament, encomanar-vos la il·lusió i l’escalf que proporciona la feina feta i els seus resultats i també el vostre suport. I ho fèiem en presència dels nostres esponsors institucionals i la UdG.

Serveixi aquesta carta per a substituir aquest acte de cloenda i per transmetre-us aquell escalf que encara hi és, que  ens fa seguir actius i afavoreix que es conservi la il·lusió de retrobar-nos de nou.

Us desitgem un bon estiu per a tots en l’esperança i la confiança que el confinament us haurà deslliurat de contagi a tots vosaltres i a les persones que us són properes.

També volem manifestar-vos que la nostra voluntat i el nostre anhel és reprendre l’activitat al més aviat possible i començar el nou curs 2020-21 el pròxim mes d’octubre. No sabem si això serà possible, ja que, fins i tot si les directrius sanitàries en general i les que particularment pugui adoptar la Direcció de la Casa de Cultura, ens portessin a interpretar que ho podem fer sense restriccions, no hem d’oblidar que som un col·lectiu nombrós i d’alt risc, i no podem posar en perill la vostra i la nostra salut.

També aprofitem per dir-vos que ha estat impossible, per raons òbvies,  convocar l’Assemblea General 2020, que estatutàriament s’ha de celebrar abans de la fi del mes de juny, un acte obert a tot l’alumnat i que convocarem en quant es donin les condicions i autoritzacions necessàries.

Així que puguem i exercint la màxima prudència, redreçarem la situació i les Aules seguiran vives. Ara estan confinades, com tots nosaltres, només confinades. Us anirem informant.

Una cordial abraçada sense mascareta.

LA JUNTA