Carta informativa als alumnes del curs 2020-2021

aulesgirona@gmail.com   25 d'octubre de 2020   Comentaris tancats a Carta informativa als alumnes del curs 2020-2021

Publiquem la carta que s’ha enviat a tot l’alumnat per comuncar les decisions de la Junta referents al curs 2020 – 2021.

Aules d’ Extensió Universitària per a la Gent Gran de Girona

Girona 13 d’octubre 2020

Benvolgut/da:

Aquesta carta pretén en primer lloc prendre contacte amb l’alumnat de les Aules per fer palès a tothom que malgrat les limitacions extraordinàries que ens causa la pandèmia en tots els ordres, tant en el personal com en el col·lectiu, en la salut de les persones i en l’economia del país i que en el cas de les nostres Aules es tradueixen en la inactivitat docent, en conferències i en trobades, la Junta vol assegurar a tot l’alumnat que els seus membres seguim al peu del canó amatents en l’evolució del problema i en les directrius que fixa el Govern.

La nostra intenció és continuar l’activitat tan aviat com sigui possible malgrat les dificultats d’aforament a 70 persones de l’Aula Magna de la Casa de Cultura, les restriccions per fer reunions de més de 6 persones i les dificultats de desplaçament dels conferenciants.

Teníem l’esperança de poder reprendre l’activitat d’aquest curs a l’octubre, però les expectatives són incertes. Per això, fins al darrer moment no hem decidit enviar aquesta carta.

Amb el desig que tant vosaltres com els vostres familiars hàgiu conservat la salut i els ànims, rebeu una cordial encaixada.

                                                                                    LA JUNTA

Plaça Hospital, 6 17002 GIRONA – CIF G177254509 aulesgirona@gmail.com www.aulesgirona.cat

Aules

persones

casa escrita2