Cloenda del curs 2015-2016

aulesgirona@gmail.com   17 de juny de 2016   Comentaris tancats a Cloenda del curs 2015-2016

Tal com estava previst a l’agenda del curs, el dia 14 de juny  va tenir lloc la cloenda del curs 2015-2016.

Vam tenir el plaer de veure’ns acompanyats per l’Il·lma. Sra. Marta Madrenes, alcaldessa de Girona. També per l’Il·ltre. Sr. Albert Piñeira, vicepresident responsable de la Àrea de Cultura, Noves tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona. Així mateix pel Dr. Carles Serra, recentment anomenat Adjunt al Rector per l’àrea de Compromís Social de la Universitat de Girona. Com a delegada representant de “la Caixa” va venir la Sra. Gemma Batlle i en representació de tots nosaltres teníem el nostre President Sr. Lluís Torner.P1090210

Va obrir el torn de paraules el Sr. Piñeira que va valorar molt positivament la constant i nombrosa assistència d’ alumnes a les conferències, la bona relació de l’Aula amb la Casa de Cultura i va fer una reflexió sobre la creixent importància del sector de la gent gran a la societat i de la tasca de les Aules, que omplen unes inquietuds que permeten mantenir i incrementar els coneixements adquirits a lo llarg de la vida. Tot plegat, va dir, amb l’ajut i col·laboració de les institucions de la ciutat.

Va seguir la Sra. Batlle que va agrair que se l’hagués convidat a la cloenda i va encoratjar a alumnes i organitzadors de l’Aula a seguir endavant amb la feina que es fa.

A continuació va prendre la paraula el Dr. Serra, que en nom de la Universitat de Girona també va agrair  la invitació i també va dir que, des de el seu càrrec, es posava al nostre servei per recolzar la interessant tasca que es portava a terme.

Va tocar el torn al nostre President, Sr. Torner, que va donar les gràcies a les autoritats assistents i també a l’alumnat per l’interès en assistir a les conferències que s’organitzaven i en millorar la pròpia formació i seguir l’evolució del nostre entorn. Va fer menció a la pèrdua de la Sra. Dolors Condom, oradora i alumna de la nostraP1090196 Aula i va anunciar l’homenatge que se li retrà durant el transcurs del proper curs acadèmic. També va fer esment dels nous avenços que s’havien produït amb la nova Junta assenyalant la posada en funcionament de la pàgina web i del correu electrònic. Va agrair el suport dels nostres col·laboradors: la Diputació, la Casa de Cultura, l’Ajuntament i la Caixa i va fer un petit repàs de la qualitat dels conferenciants i de les activitats en format d’Aula Itinerant que s’havien dut a terme a lo llarg de l’any. Demanant la continuïtat pel proper curs va comunicar que aquest començaria el dia 11 d’octubre d’ enguany.

Finalment va parlar la Sra. Madrenas que va felicitar als assistents dient que eren un exemple i un orgull per la fidelitat als valors de l’aprenentatge continu posant de manifest que “deixant d’aprendre es comença a envellir”. Que aquest aprenentatge ens permet estar al epicentre de la societat i va encoratjar  la continuació i ampliació  d’aquest camí. Va donar per clos el curs.

Seguidament va continuar l’acte amb la projecció d’un magnífic documental sobre els preparatius i l’exposició final del Girona Temps de Flors de l’any 2012, produït per en “Carlus”.

Cal fer esment tanmateix de la presència de la Sra. Munsa Lamúa, presidenta d’AFOPA, també convidada a l’acte, però que per raons d’agenda va comunicar que no podria ser puntual. Tot i així va assistir a la ultima part de l’acte i va dirigir unes sentides i efusives paraules a l’alumnat, animant a contribuir a la continuïtat de les Aules i de la seva funció.

P1090199

 P1090208

aules fi de curs 1