Ballet de Moscou – El Trencanous

aulesgirona@gmail.com   7 de desembre de 2016   Comentaris tancats a Ballet de Moscou – El Trencanous

El passat 6 de desembre, un nombrós grup d’alumnes de les Aules vàrem tenir l’oportunitat d’assistir a la representació del ballet “El Trencanous”, que ens va oferir la companyia del Ballet de Moscou a l’Auditori de Girona.

Els amants del ballet i de la música vàrem tenir la satisfacció de tornar a veure i escoltar uns del ballets més coneguts i més representats arreu del món, amb la conegudíssima i popular música de Txaikovski. Els que assistien per primera vegada a una funció de ballet també van gaudir de valent perquè la interpretació dels ballarins, la escenografia i la coreografia van ser impecables i de ben segur que guardaran un bon record.

Com ja sabeu, aquesta obra ens narra la història de Clara, una nena russa de mitjans del segle XVIII, que rep com a present del seu padrí un trencanous articulat que la portarà a viure experiències fantàstiques en el seu mon de somnis.

Com Clara, nosaltres també vam acabar encisats per la fantasia i la música de Txaikovski.
Guimera_BALLETMOSCU_A3

ballet-moscu-4

ballet-moscu-6

ballet-moscu-5

ballet-moscu-3