Jove Orquestra de les Comarques Gironines

aulesgirona@gmail.com   5 de juny de 2024   Comentaris tancats a Jove Orquestra de les Comarques Gironines

La Junta de les Aules està preparant una Aula Itinerant pel dijous dia 18 de juliol 2024,  que ens portarà a l’Auditori de Girona per escoltar un assaig de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, d’acord amb el programa que s’insereix seguidament.

PROGRAMA DEFINITIU 18 DE JULIOL 2024_page-0001

————————————————————————————————————————————–
Tal com estava previst, va tenir lloc l’anada a l’Auditori per tal de gaudir dels treballs preparatoris de l’audició d’un concert. L’activitat no va decebre a cap dels assistents doncs van poder viure la trobada amb els components de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines que va ser molt emotiva, ja que els va admirar notablement veure l’assaig amb tots els matisos que la directora aconseguia extreure dels músics i de les diverses seccions de l’orquestra. Va ser impressionant observar com, a través de la seva direcció precisa i inspiradora, es creava una música plaent i sublim per al públic assistent. És evident que es fa una feina excel·lent amb un planter de joves músics extraordinaris, el futur dels quals promet ser brillant.

Una Aula Itinerant diferent, molt completa musicalment parlant i de la que el public en va sortir molt complagut i coneixedor de l’esforç i la magnificencia dels assajos.

video