Aula itinerant: Llums i teatre 22-12-2022

aulesgirona@gmail.com   27 de desembre de 2022   Comentaris tancats a Aula itinerant: Llums i teatre 22-12-2022

El dia 22 de desembre, la Junta de les Aules va organitzat una Aula Itinerant a Barcelona, per visitar les  Llums de l’Hospital de Sant Pau i posteriorment assistir a veure el musical “Golfus de Roma”.

teatre 4Un grup de 42 alumnes vam gaudir d’aquesta sortida que va ser molt satisfactòria tan pel que vàrem veure, una meravella la il·luminació de les Llums del Sant Pau, com per l’obre de teatre molt dinàmica i entretinguda, a la vegada que divertida.

Cal agrair als responsables de l’àrea d’Aules Itinerants  de les Aules de Girona per la magnífica organització, per la precisió d’horaris i moments de lleure entre ambdós actes, que permeté una sortida perfecte, així com la presencia dels alumnes assistents que amb  la seva puntualitat y actuació van aconseguir que la sortida fos un vertader acte de lleure.

Publiquem el magnífic reportatge fotogràfic que ens ha enviat l’alumne Rossend Grí.