“Solituds”

aulesgirona@gmail.com   26 de novembre de 2017   Comentaris tancats a “Solituds”

A les 19 h. del dia 26 de novembre de 2017, a l’Auditori de Santa Coloma de Farners,  l’alumne de les Aules i Vicepresident de la Junta de Govern Josep Mª Canaleta estrena l’obre de teatre “Solituds”.

Junt amb Maria  H. Tolosa presenten un muntatge de quatre contes teatralitzats: “No m’espereu a sopar”, “Fins que la mort ens separi”, “La vaca no era cega” i “Princesa Leia que estàs al cel”, que proposen una reflexió sobre la condició humana y la solitud a la qual tots, un dia o altre, hem d’enfrontar-nos. Els protagonistes del conte son un ancià, una vaca, una parella de vampirs i la freda i inaccesible princesa Leia, el conegut personatge de la Guerra de les Galaxies,  tots els quals tenen molt més en comú entre ells, i amb el public, que no pas caldria esperar d’entrada.

L’autor dels textos es  Xavier Vallès i la direcció va a càrrec de Nona Asensio.

Una magnifica obra molt ben interpretada i molt recomanable pels missatges que transmet.

FB_IMG_1511880420505

FB_IMG_1511880388079

FB_IMG_1511880375541

DPlTNYfW0AA_E9I