Dinar homenatge a Lluís Torner i Callicó

aulesgirona@gmail.com   21 d'octubre de 2017   Comentaris tancats a Dinar homenatge a Lluís Torner i Callicó

Per el dia 20 d’octubre de 2017, la Junta de les Aules va organitzar un dinar homenatge a Lluís Torner i Callicó, el que va ser President de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Girona durant una llarga etapa.

El dinar va tenir lloc al restaurant Siloc i s’hi van aplegar un gran nombre d’alumnes que van voler participar del dit homenatge.

Narcís Sureda, president actual de les Aules, va dedicar unes paraules d’elogi i de reconeixement  a Lluís Torner brindant per tota la feina duta a terme per ell, que ens va permetre a la Junta actual agafar el relleu i arribar on som.

Lluís Torner va prendre la paraula per llegir un poema on donava les gracies a totes les persones que havien format part de les Juntes de les Aules des del seu inici i molt especialment als presidents que el van precedir així com  als col·laboradors que va tenir ell mateix durant la seva presidència i a l’alumnat en general, sense els quals les Aules no tindrien sentit ni contingut.

Com a record d’aquest homenatge se li va entregar un litografia signada de Lluís Roure i un ram de flors a la seva esposa.

Seguidament es va iniciar  el dinar.

Com a cloenda de l’acte, el també expresident de les Aules  Alfons Mª Thió  va dirigir unes paraules a Lluís Torner agraint els anys de dedicació a mantenir la qualitat de les Aules i la feina feta quan van compartir càrrecs dins la Junta.

 

A continuació trobareu el reportatge fotogràfic d’aquest acte. Per veure les fotos ampliades feu clic mb el ratolí a sobre de la foto. Si les voleu descarregar feu clic amb el botó dret del ratolí i seguiu les instruccions del menú.
« 1 de 4 »