Manifest d’AFOPA

aulesgirona@gmail.com   29 de setembre de 2017   Comentaris tancats a Manifest d’AFOPA

AFOPA. Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya ens ha fet arribar aquest manifest amb el prec de publicar-lo a la nostra web.

 

 

baixaAVUI, 29 DE SETEMBRE DE 2017,

AFOPA, L’AGRUPACIÓ D’AULES DE FORMACIÓ PERMANENT PER A LA GENT GRAN DE CATALUNYA, DAVANT LES CIRCUMSTÀNCIES QUE S’ESTAN DONANT EN EL NOSTRE TERRITORI, TOT I SER UNA INSTITUCIÓ QUE ES DECLARA APOLÍTICA, NO POT MENYS  DE FER UNA MANIFESTACIÓ EN FAVOR DEL DIÀLEG COM LA  VIA ÚNICA POSSIBLE PER L’ENTENIMENT DINS D’UN MARC DEMOCRÀTIC I  DE LLIBERTATS, ON ES PUGUI  DESENVOLUPAR LA CONVIVÈNCIA I ES CONSIDERIN ELS DRETS FONAMENTALS DELS POBLES, A FI I  EFECTE DE CONTRIBUIR A LA CONSTRUCCIÓ D’UN FUTUR MILLOR PER A NOSALTRES I LES GENERACIONS VINENTS.

AMB AQUESTA DECLARACIÓ  AFOPA S’AFEGEIX A  LA DECLARACIÓ  MANIFESTADA PER LES DIVERSES  UNIVERSITATS CATALANES,  A LES QUALS ESTEM  VINCULATS.

 

LA JUNTA DIRECTIVA AFOPA