Inauguració curs 2016-2017

aulesgirona@gmail.com   14 d'octubre de 2016   Comentaris tancats a Inauguració curs 2016-2017

El passat dia  11 d’octubre de 2016 va tenir lloc l’acte d’inauguració del curs 2016-2017

Vam comptar amb la presencia del Sr. Eduard Berloso, Vice-alcalde de l’Ajuntament de Girona, el Dr. Carles Serra, Adjunt al Rector per l’àrea de Compromís Social de la Universitat de Girona, el Sr. Josep Blanch, Cap de relacions institucionals de “la Caixa”, Sr. Lluís Freixa, Director en funcions de la Casa de Cultura i el Sr. Lluís Torner amb les vessants de representant d’AFOPA i de President de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Girona.

Ha iniciat l’acte el Sr. Lluís Freixa que ha donat la benvinguda al membres de la taula presidencial i als alumnes assistents i ha cedit la paraula al nostre president.

El Sr. Lluís Torner també ha donat la benvinguda a tothom i ha seguit explicant que, com a President de l’Aula, va ser convidat a participar en el lliurament del Premi Girona Ciutat d’Europa i que es va sentir molt honorat de poder representar al sector de la gent gran de la ciutat. També ha comentat que el Sr. Enric Mirambell, alumne i expresident de l’Aula, havia  recordat en un escrit que enguany es celebraven els 50 anys del funcionament de la Casa de Cultura com a tal, felicita al seu actual director per aquest esdeveniment i aprofita per agrair-li que ens aculli, col·labori i tingui tantes atencions amb nosaltres. Seguidament exposa que la Junta treballa en la preparació dels carnets d’alumnes, que es lliuraran properament, així com en la preparació de l’Assemblea anual, per a la qual demana el màxim d’assistència donat que, entre altres temes, es tractarà el del nomenament d’un nou president ja que, en tocar renovació de càrrecs, el president actual (que l’ha exercit durant 15 anys)  ha optat per no presentar-se de nou, per tal de donar pas a una nova junta que té nous projectes, pel que fa a la renovació i modernització  de la nostra Aula.

Lluís Freixa demana un aplaudiment pels 15 anys de presidència del Sr. Torner i cedeix la paraula al Sr. Carles Serra. Aquest, agraeix que se l’hagi convidat a l’acte i  manifesta que li despertem certa enveja doncs creu que gaudir de la cultura es un privilegi. Demana que mantinguem l’esperit d’aprendre per aprendre, que assaborim del coneixement de la historia, la poesia… de totes les propostes que ha vist programades i que ens ajuden a viure el mon cadascú a la seva manera. Que aspira a, algun dia, ser alumne nostre.

Seguidament parla el Sr. Josep Blanch que, en nom de la Caixa, manifesta la satisfacció de contribuir a la continuïtat de les Aules i que manté el seu compromís amb el seu ideari.

Acaba els parlaments el Sr. Eduard Berloso que en nom de l’Ajuntament agraeix a les Aules els seus més de trenta anys d’existència i que posa de manifest la feina que des de les Institucions, Ajuntament inclòs, es fa per contribuir a seguir modelant la nostra ciutat. Anima a que seguim endavant i agraeix  la feina de la gent que ho farà possible.

Seguidament la pianista Maria Figa va oferir un emotiu i refinat  concert de piano amb obres de Frédéric Chopin.

p1110798

    p1110806

p1110804