L’eloqüent silenci de l’escultura

aulesgirona@gmail.com   27 de maig de 2016   Comentaris tancats a L’eloqüent silenci de l’escultura

El passat dimarts dia 24 de maig, després de la conferència habitual dels dimarts, un grup d’alumnes de les Aules van visitar l’exposició “L’eloqüent silenci de l’escultura”, de Pia Crozet, guiats per la pròpia autora.

Segons va explicar ella mateixa, l’obra exposada, que aplega una vuitantena de peces entre escultures, dibuixos, joies i pintures, és de procedència i etapes creatives diferents, fruit del seu treball de recerca i de l’experimentació amb volums i materials diversos.

La mostra, molt amplia i molt interessant, ens dona una àmplia visió de la trajectòria de l’artista. Amb la selecció de les peces queda palesa la perfecta convivència, en la seva obra,  entre figuració i abstracció així com el gran domini de la tècnica.  P1150751P1150769

P1150768P1150752